Bestuurslid Edna  werkte van 2016 – 2020 voor vier jaar bij onze partner Safe-Child Advocacy in Kumasi. Ze schreef een blog over haar ervaringen in Ghana:

Maart 2021: In dit afsluitende blog geef ik de laatste gebeurtenissen weer in Kumasi bij SCA, maar blik ik ook terug op mijn bijzondere ervaringen…Lees hier meer. 

Juni 2020: Op een gegeven moment zinkt de realiteit in en is dit de situatie waar je het mee moet doen. Je gaat dan vooral heel praktisch nadenken, wat kun je nog…Lees hier meer. 

Maart 2020: Het is echt goed te zien dat ze nadat ze het VTC hebben verlaten zich steeds verder ontwikkelen tot ‘echte madams’…Lees hier meer.

November 2019: ..wordt duidelijk dat elk van hen veel heeft meegemaakt. Ze hebben moeite hun emoties te tonen, maar hun veerkracht is immens…Lees hier meer.

Augustus 2019: Ze zei dat F. niet meer terug naar Kumasi zou komen, maar dat F met haar man zou trouwen. Het leek een grap, maar…Lees hier meer.

September 2018: Human trafficking. Je hoort erover en denkt dat het een ver van je bed show is, maar dat blijkt niet zo te zijn. Lees hier meer. 

Juni 2018: “I want to thank Street Children Project and the donors for supporting me. It is because of you…’ Lees hier meer. 

April 2018: ‘En toen was het zover. We waren in alle vroegte op kantoor om de laatste voorbereidingen te treffen en…’ Lees hier meer.

Februari 2018: ‘Van sommige bezoekers krijgen we weleens de vraag of het werk dat we doen wel verschil maakt. Mijn antwoord hierop is.. Lees hier meer.

Juli 2017: ‘Naast de uitdagingen zijn er natuurlijk ook hele fijne momenten, zoals de jongeren die vol trots hun diploma komen laten zien, of..’ Lees hier meer.

Mei 2017: ‘De diploma-uitreiking. Voor mij absoluut een dag om nooit meer te vergeten en heel bijzonder om daarbij te mogen zijn..’ Lees hier meer.

Maart 2017:  ‘De eerste weken waren overweldigend. Zeker als je de straat op gaat om met de straatmeiden in contact te komen..’ Lees hier meer.