Adamfo Ghana hecht veel waarde aan samenwerking met gelijkgezinde organisaties en instellingen. Adamfo Ghana is daarom zelf initiatiefnemer tot het opzetten van een landelijk platform voor stichtingen die in Ghana actief zijn: Ghana Collectief.

In Ghana ondersteunt de stichting de Coalition of NGOs Against Streetism (CONAS). Dit is een coalitie van organisaties die in het noorden van Ghana actief samenwerkt om straatkinderen en dakloze families te ondersteunen. Ook is Adamfo Ghana lid van het Consortium for Street Children, een wereldwijd netwerk van internationale organisaties die zich inzetten om de rechten van straatkinderen bij de Verenigde Naties en internationaal op de kaart te zetten.

Adamfo Ghana is aangesloten bij Partin, de branchevereniging voor het Particuliere Initiatief in Ontwikkelingssamenwerking. Andere belangrijke samenwerkingsverbanden zijn die met Wilde Ganzen en het Noord-Ghana Platform.

Partin            

Tot slot, werkt Adamfo Ghana samen met een groot aantal bedrijven en organisaties. De samenwerkingsvorm is met elke partner anders en op maat gemaakt. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om Partner van Adamfo Ghana te worden? Klik dan hier.