**Update – maart 2018**

Binnenkort is de Worldschool Event waarop de verschillende teams scholieren de resultaten van hun werk aan ons zullen presenteren. We kijken er erg naar uit!

**Update – september 2017**

Onlangs waren we aanwezig bij de startdag van Worldschool. Het was een inspirerende dag en erg leuk om alle enthousiaste scholieren te onmoeten! Dit schooljaar (2017-18) doen er verschillende groepen scholieren onderzoek voor ons aan de hand van vier verschillende opdrachten. We kijken uit naar het resultaat van hun werk.

**Update – april 2017**

De jaarlijkse bijeenkomst van Wereldschool was weer helemaal geslaagd. Verschillende groepen leerlingen hebben maanden hard gewerkt aan een van de opdrachten die wij hadden ingezonden. Met veel plezier hebben we gekeken naar verschillende animatiefilmpjes en geluisterd naar een presentatie met ideeën om jongeren voor internationale projecten te interesseren. Wat is er hard gewerkt, en wat een fraaie resultaten! Wij willen alle leerlingen hartelijk bedanken voor jullie fantastische filmpjes en ideeën.

Worldschool Worldschool

Naast de praktische projecten voor de straatkinderen in Ghana, werkt Adamfo Ghana ook aan bewustwordingsactiviteiten in Nederland. Zo werken we sinds 2013 samen met Worldschool. Worldschool is een organisatie die samen met verschillende scholen en kleine ontwikkelingsorganisaties een onderwijsprogramma voor scholieren van de klassen 5 Havo en 6 Atheneum uitvoert. De scholieren werken aan opdrachten uit ontwikkelingslanden voor hun profielwerkstuk met als doel hun wereld te vergroten en hen de gelegenheid te geven een bijdrage te leveren aan een betere wereld. De scholieren worden ondersteund door de expertise van universiteiten, hogescholen en andere kennisinstellingen.


Doe ook mee

Wilt u ons werk steunen?
Doneer direct veilig en online via Ideal.
Heel erg bedankt!

Adamfo Ghana is CBF Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat u zeker kunt zijn dat uw gift zorgvuldig wordt besteed en bijdraagt aan een betere wereld.

 

Will you support us?
You can donate through PayPal.
Thank you so much!

CBF Erkend Goed Doel