Wil je ons een beetje van jouw tijd geven?
Hieronder lees je hoe je ons kunt helpen!


De kascommissie. Iets voor jou?

Adamfo Ghana is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de kascommissie.

De kascommissie bestaat uit 2 personen die niet in het bestuur van Adamfo Ghana zitten. Deze personen controleren 1x per jaar het financieel jaarverslag en bekijken of de financiële informatie correct, volledig en actueel is.

De leden van de commissie zullen het financieel verslag doornemen met de penningmeester. Ook worden bedragen gecontroleerd, steekproeven uitgevoerd en zal de penningmeester toelichting geven op het voeren van de administratie. Financiële kennis is niet noodzakelijk. Al met al duurt het ongeveer twee uur en mogelijke reiskosten kunnen worden vergoed. 

Aanmelden?
Heb je vragen of interesse om een keer deel te nemen in onze kascommissie? Mail naar Marre via info@adamfoghana.com.


Vier de Internationale Dag voor Straatkinderen!

Op 12 april is het Internationale Dag voor Straatkinderen. Het perfecte moment om in actie te komen en iets te doen voor alle kinderen en jongeren die in Ghana en de rest van de wereld op straat leven. Het thema van 2021 is #AccessForStreetChildren. Alle kinderen hebben recht op onderwijs, gezondheidszorg en bescherming tegen geweld en misbruik, ongeacht waar ze wonen. Toch hebben maar weinig straatkinderen toegang tot deze diensten, iets wat nog schrijnender naar voren komt nu tijdens de corona-pandemie. Wij vragen overheden en gemeenschappen om in actie te komen zodat ook straatkinderen toegang tot deze diensten krijgen. 

Doe je ook mee? Je kunt op drie manieren in actie komen.


Word Vrijwilliger!

Vind je het leuk om jouw kennis, vaardigheden of ervaring in te zetten voor een betere toekomst voor straatkinderen in Ghana? Of ken je mensen binnen jouw netwerk die ons kunnen helpen? Heb je leuke ideeën over wat je voor ons zou kunnen doen? We horen graag van je! Stuur een berichtje naar info@adamfoghana.com.


Word Vriend van Adamfo Ghana!

Met onze Vriendenkring willen we een netwerk opbouwen van mensen die de straatkinderen in Ghana een warm hart toedragen en daarom betrokken willen zijn bij ons werk.

1Mensen die we ad hoc kunnen benaderen als we op zoek zijn naar advies, tips, netwerk, een paar extra handen (bijv. met het maken van een flyer) of een kritische blik (bijv. bij het schrijven van een project plan). Mensen die mee willen denken en soms ook mee willen doen. Of een soort ambassadeur voor ons willen zijn.

Vriend van Adamfo Ghana ben je helemaal gratis. Je hoeft niet mee te vergaderen en je bent er net zoveel tijd aan kwijt als je zelf wilt. Doe je ook mee? Meld je hieronder aan en je hoort snel van ons!