The sky is the limit! Voor sommige voormalige straatjongeren die hun middelbare school met hoge cijfers hebben afgerond, betalen we het schoolgeld voor de universiteit. Zo kunnen deze ambitieuze, super-gemotiveerde jongeren doorleren en werken aan een mooie toekomst, zonder armoede.

**Update: De laptops zijn op hun eindbestemming en dat leverde een heleboel glunderende, blije gezichten op! Dankjewel Stjoer!

**Hulp nodig!! Vanwege de tweede corona-golf in Ghana gaat het hoger onderwijs online en zijn we met spoed op zoek naar tweedehande laptops voor de jongeren binnen het Studiefonds.


Investeer in de toekomst van deze studiebollen!
Voor het komend studiejaar zijn we op zoek naar sponsors die deze studenten financieel willen ondersteunen. Het steunen van een van deze studiebollen kost 50 euro per maand. Het zou fantastisch zijn als je dit volledig op je wilt nemen, maar ook een kleiner bedrag is natuurlijk van harte welkom. Maandelijkse donoren krijgen elk kwartaal van ons een update over de vorderingen van de studenten*. Heb jij interesse?

Natuurlijk kun je ook een eenmalige gift geven, nogmaals; elk beetje helpt!

*Bij een maandelijks bedrag van 20 euro of meer.


Twee jongeren studeerden al af aan het hoger onderwijs. Maak hieronder kennis.

Maak kennis met Osei            Maak kennis met Eric