Adamfo Ghana hecht veel waarde aan samenwerking met gelijkgezinde organisaties en instellingen. Adamfo Ghana is daarom zelf initiatiefnemer tot het opzetten van een landelijk platform voor stichtingen die in Ghana actief zijn: Ghana Collectief. Zij is aangesloten bij Partin, de branchevereniging voor het Particuliere Initiatief in Ontwikkelingssamenwerking. Ook is Adamfo Ghana lid van het Consortium for Street Children, een wereldwijd netwerk van internationale organisaties die zich inzetten om de rechten van straatkinderen bij de Verenigde Naties en internationaal op de kaart te zetten. Andere belangrijke samenwerkingsverbanden zijn die met Wilde Ganzen en het Noord-Ghana Platform.

Partin

Om onze doelen te bereiken werken we met verschillende bedrijven en organisaties samen. De samenwerkingsvorm is met elke partner anders en op maat gemaakt. Hieronder zie je een aantal van onze partners. Sommige organisaties staan hier niet bij, zij willen liever anoniem blijven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om met ons samen te werken? Neem dan contact op via info@adamfoghana.com.


Cordaid

Dr. Hofstee stichting  

Dongelmans-van Nooij Fonds

Emmaus Bilthoven

Stichting Julia

Koot Art

 

SamenWerk

YoungPnetwork

Trap-In

Uden Wereldwijd

vebego-foundation

Worldschool

  • XminY


Doe ook mee

Wilt u ons werk steunen?
Doneer direct veilig en online via Ideal.
Heel erg bedankt!

Adamfo Ghana is CBF Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat u zeker kunt zijn dat uw gift zorgvuldig wordt besteed en bijdraagt aan een betere wereld.

 

Will you support us?
You can donate through PayPal.
Thank you so much!

CBF Erkend Goed Doel