Partner worden van Adamfo Ghana

Wil je Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en dan ook écht een verschil maken? Via ons kun je direct, on the ground, een positieve impact maken op het leven van kwetsbare kinderen in Ghana. We werken al met verschillende bedrijven en organisaties samen. De samenwerkingsvorm is met elke partner anders en op maat gemaakt. Waar kun je bijvoorbeeld aan denken?

  • Een winkel kan producten uit Ghana voor ons verkopen of 10% van de eigen verkoopopbrengsten ten goede laten komen aan het Studiefonds.
  • Een (bouw)bedrijf kan een ‘bouwreis’ organiseren naar Ghana, om ter plekke met vrijwilligers aan de slag te gaan bij een bouwproject. 
  • Een communicatie- / ontwerpbureau kan ons helpen met het ontwerpen en verbeteren van de huisstijl, website of flyer. 
  • Een sport-, muziek- of jongerenvereniging kan een clubactie organiseren, een concert, sponsorloop of ander fondswervingsevenement.
  • Elk bedrijf of organisatie kan onze informatie delen met de eigen achterban, zelf een sponsoractie organiseren of eenvoudigweg een donatie doen.

We stellen hier graag iets tegenover. Zo kunnen we een presentatie geven over ons werk in Ghana, aanwezig zijn bij een evenement of uw bijdrage met naam en toenaam vermelden op website, in het Jaarverslag en andere communicatie-uitingen.

Denk je erover om ook Partner van Adamfo Ghana worden? Klik op de link om met ons in contact te komen.

Doe mee!


Eerst weten wie er al tot ons netwerk behoren? Bekijk hieronder wie onze Partners zijn. Sommige organisaties staan hier niet bij, omdat zij liever anoniem blijven.


Partners  – bedrijven

 

 Koot Art 

 vebego-foundation


Partners – fondsen en stichtingen

  Cordaid

Dr. Hofstee stichting 

Dongelmans-van Nooij Fonds 

Stichting Julia  SamenWerk YoungPnetwork

Trap-In Uden WereldwijdWorldschool XminY


Wilt u ook Partner van Adamfo Ghana worden? Meld u nu aan!