Kom met jouw school in actie voor de kinderen in Ghana! Doel? Zo veel mogelijk geld verzamelen waarmee kinderen in Ghana naar de middelbare school kunnen gaan! Dit kan door allerlei verschillende acties.

Jongeren zijn ongelooflijk creatief. En qua organisatie komt het ook wel goed: in een klas zitten altijd wel een paar geboren handelaars, planners en ondernemers. Wij gaan daarom graag in zee met scholen die samen met ons sponsoracties willen organiseren voor de kinderen in Ghana.

Op wat voor manieren kan een school in actie komen? Je mag natuurlijk helemaal zelf een goede doelen actie bedenken. Heb je hulp nodig? Er zijn genoeg ideeën voor het inzamelen van geld. Bijvoorbeeld:

Sponsorloop
Rommelmarkt
Verkoop van zelf gebakken cup cakes, koekjes, oliebollen of taarten
Wandeltocht
Veiling van tweedehands goederen of zelfgemaakte kunst
Fietstocht
Zwemwedstrijd
Verkoop van zelfgemaakte sieraden of andere spullen

Bingo

Als school kun je een jaarlijkse ‘Ghana-dag’ houden, waarop elke klas een actie organiseert. Je kunt groepen leerlingen uitdagen om zoveel mogelijk op te halen, met natuurlijk een prijs voor de beste actie!

Wij helpen je graag! Bijvoorbeeld met promotie-materiaal zoals foto’s, posters en flyers. Of door langs te komen om te vertellen over ons werk en bij de sponsor-dag aanwezig te zijn. In actie komen voor Adamfo Ghana is erg leuk en makkelijk. Doen jullie mee?


Leerlingen van het Roland Holst College in Hilversum in actie voor hun leeftijdsgenoten in Ghana!