Maak van afscheid een nieuw begin

Heb je wel eens nagedacht over hoe je ook na jouw afscheid nog een verschil voor anderen kunt maken? Als je Adamfo Ghana in je testament opneemt, geef je kwetsbare straatkinderen in Ghana een nieuw begin en een toekomst weg uit de armoede.

Het hoeft bij een erfenis niet om grote bedragen te gaan, wij zijn blij met elke gift. Al met een kleine schenking kun je grote veranderingen mogelijk maken in de levens van straatkinderen. Zo kan een kind in Ghana voor €500,- een jaar lang volledig ondersteund naar de middelbare school. Met vergelijkbare bedragen kunnen jongeren een beroepstraining volgen of bouw je mee aan een opvangcentrum voor kwetsbare straatmeiden. Zo geef je met jouw afscheid anderen een nieuw begin.

Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@adamfoghana.com.

 


Overweeg je om Adamfo Ghana in jouw testament op te nemen dan zijn dit de juiste gegevens om door te geven aan de notaris: Stichting Adamfo Ghana, statutair gevestigd te Leeuwarden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56951620.

Adamfo Ghana is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daardoor volledig vrijgesteld van het betalen van erfbelasting.


Support us

Wil je ons werk steunen?
Doneer veilig online via Ideal.
Heel erg bedankt!

Will you support us?
You can donate through PayPal.
Thank you so much!