Op 12 april is het Internationale Dag voor Straatkinderen. Het perfecte moment om in actie te komen en iets te doen voor alle kinderen en jongeren die in Ghana en de rest van de wereld op straat leven.

Doe je ook mee? Je kunt op drie manieren in actie komen.

1. Demand change

Roep de Ghanese overheid op om actie te ondernemen voor de rechten van straatkinderen. Je kunt je brief richten aan het Ministry of Gender, Children and Social Protection of aan de Ghanese ambassade in Den Haag. Pas de voorbeeld brief van het Consortium for Street Children naar behoeve aan en verstuur deze naar de vertegenwoordigers van Ghana. 

> Gebruik deze brief als je schrijft vanuit een organisatie

> Gebruik deze brief als je schrijft als individu

2. Spread the word 

Spread the word onder de mensen die je kent. Deel onze berichten op TwitterFacebook en LinkedIn. Update je Omslagfoto op Facebook met onze banner. Praat over straatkinderen en de rechten die ze hebben, vertel over de projecten waar wij hen mee steunen.

3. Doneer

Steun het werk van Adamfo Ghana met een financiële bijdrage. Met jouw donatie helpen we kinderen in Ghana van de straat en terug in de schoolbanken. Het maakt niet uit hoeveel je geeft, elk beetje helpt.


Support us

Wil je ons werk steunen?
Doneer veilig online via Ideal.
Heel erg bedankt!

Will you support us?
You can donate through PayPal.
Thank you so much!

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail