Leave NO ONE behind

**Update** Deze actie gaat per 1 mei over in project Catering for the Community.

**Update** We hebben al meer dan 4000 euro mogen ontvangen voor deze actie. Fantastisch! Zojuist hebben we een tweede transfer naar onze partner in Kumasi gedaan, zodat ze kunnen doorgaan met het bieden van noodhulp. Dagelijks worden meer dan 300 kinderen en dakloze families bereikt. Heel veel dank voor jullie steun! 


Leave NO ONE behind

Noodfonds voor dakloze kinderen en families tijdens de Covid-19 crisis in Ghana

Accra en Kumasi zijn onder lock down. Deze overheidsmaatregel is genomen om de verdere verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. De stap is noodzakelijk, maar het is een ramp voor de allerarmsten. Straatkinderen en families leven van wat ze op een dag verdienen met werk als spullen dragen op de markt, straatverkoop, schoonmaken, etc. Hun inkomsten vallen nu compleet weg en ze hebben geen spaargeld om van te leven. Reizen mag niet meer dus ze kunnen niet naar een ander gebied trekken.  

Onze partner Street Children Project gaat in Kumasi de straten op om voedsel, water, toiletpapier, zeep en waar nodig paracetamols en medicijnen uit te delen. We hebben vandaag (29 maart) 2000 euro overgemaakt, zodat zij direct met het werk konden beginnen. Maar er is meer nodig.

We hopen de komende dagen 5000 euro bij elkaar te krijgen. Dat is veel geld. Maar het is nodig.

We redden hier levens mee.

Help je mee? Klik hieronder op het bedrag van je keuze.

Of maak je donatie over naar: 
IBAN: NL03 TRIO 0777834642
t.n.v. Stichting Adamfo Ghana

Heel erg bedankt voor je steun!


Je kunt ook doneren via PayPal: Leave NO ONE behind.


ANBI logoStichting Adamfo Ghana is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Jouw donatie  is dus aftrekbaar van de belasting. Meer informatie hierover kun je vinden op www.belastingdienst.nl.