The Next Level

**Update November 2016**vtcdec2016

Fantastisch nieuws: de Vebego Foundation heeft de rest van de bouwwerkzaamheden voor het trainingscentrum voor hun rekening genomen. Het centrum is nu helemaal compleet en het ziet er fantastisch uit!

** Update – april 2016 **

In het trainingscentrum voor voormalig straatmeiden is weer veel gebeurd: Een groep nieuwelingen is begin dit jaar gestart met het trainingsprogramma. Dit betekent dat er nu 3 groepen van verschillende niveaus in het centrum wonen.

De ‘oudste’ groep van 8 volleerde kledingmaaksters studeerde vorig jaar af. Ze hebben hun examens al afgelegd en wachten nu op de uitreiking van de certificaten door de NVTI (National Vocational Training Institute). Ze maken van deze periode gebruik door via stageplekken werkervaring op te doen bij bedrijfjes in de buurt.

** Update – januari 2016 **

Voorbereidingen zijn in volle gang om een nieuwe groep meiden te verwelkomen in het trainingscentrum in Kumasi. De meiden starten volgende week met hun introductie-programma. Ze kijken er enorm naar uit – eindelijk een dak boven hun hoofd en met een opleiding tot kledingmaker vooruitzicht op een betere toekomst!

**Update – Februari 2015**

Inmiddels is de uitvoering van dit project succesvol afgerond en de bovenverdieping staat als een huis! A home for girls quitting street life

The Next Level

Er zijn nu al meerdere groepen van in totaal 30 meiden in het trainingscentrum ondergebracht, maar we willen er nog veel meer van de straat af helpen. Om een nieuwe groep te kunnen huisvesten moet de bovenverdieping van het gebouw worden afgebouwd. Dit project heet niet voor niks ‘The Next Level’: het had als doel om het blokwerk van de bovenverdieping af te bouwen.Vocational Training Centre

Wilde Ganzen heeft dit project ondersteund! Dat betekent dat zij de helft van de door ons geworven donaties hebben aangevuld. Ook Stichting voor Ontwikkelingssamenwerking K.O.O.K. in Alkmaar, en een aantal andere partners, hebben dit project met een geweldige bijdrage ondersteund.