**Update November 2016**

Fantastisch nieuws: de Vebego Foundation heeft de rest van de bouwwerkzaamheden voor het trainingscentrum voor hun rekening genomen. Het centrum is nu helemaal compleet en het ziet er fantastisch uit!

**Update – Februari 2015**

Inmiddels is de uitvoering van dit project succesvol afgerond en de bovenverdieping staat als een huis! A home for girls quitting street life

The Next Level

Er zijn nu al meerdere groepen van in totaal 30 meiden in het trainingscentrum ondergebracht, maar we willen er nog veel meer van de straat af helpen. Om een nieuwe groep te kunnen huisvesten moet de bovenverdieping van het gebouw worden afgebouwd. Dit project heet niet voor niks ‘The Next Level’: het had als doel om het blokwerk van de bovenverdieping af te bouwen.Vocational Training Centre

Wilde Ganzen heeft dit project ondersteund! Dat betekent dat zij de helft van de door ons geworven donaties hebben aangevuld. Ook Stichting voor Ontwikkelingssamenwerking K.O.O.K. in Alkmaar, en een aantal andere partners, hebben dit project met een geweldige bijdrage ondersteund.


Doe ook mee

Wilt u ons werk steunen?
Doneer direct veilig en online via Ideal.
Heel erg bedankt!

Adamfo Ghana is CBF Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat u zeker kunt zijn dat uw gift zorgvuldig wordt besteed en bijdraagt aan een betere wereld.

 

Will you support us?
You can donate through PayPal.
Thank you so much!

CBF Erkend Goed Doel