** Update – Juni 2016 **

Vandaag, 14 juni, namen bijna 50 jongeren deel aan de workshops van Young Pioneers Network en onze partner Street Children Project. Doelen waren het bouwen aan zelfvertrouwen, bewustwording van kinderrechten en werken aan de toekomst. De workshops waren een groot succes. Mooie quotes van de deelnemers: ‘De toekomst, dat ben ik zelf’ en ‘I will change my world!’.

2

Project L.E.A.D.

In juni 2016 werkten we samen met Young Pioneers Network  (YPN) aan project L.E.A.D.

Project L.E.A.D heeft tot doel om jongeren met een kwetsbare achtergrond meer politiek bewust te maken en hen te helpen persoonlijk te groeien en voor zichzelf op te komen. Met dit project wordt beoogd dat jongeren leren (Learn), in staat gesteld worden (Equipped), in actie komen (Act) en tot resultaten komen (Deliver).

YPN organiseert met onze partner in Kumasi op 14 juni voor 50 jongeren een aantal workshops en praktijkgerichte activiteiten. De deelnemende jongeren zijn in de leeftijd van 16-20 jaar en leven en werken op de straten van Kumasi. De activiteiten richten zich op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, teamwork, zelfbewustzijn en empowerment. Daarnaast worden de deelnemers voorzien in een warme lunch en snacks, en krijgen ze t-shirts met de tekst ‘I will change the World’.