Met een bedrag van 380 euro kan een kind in Ghana al gauw een klein jaar naar school. Daarom roepen we mensen op om de energiecompensatie voor november en december van 190 euro te doneren aan Adamfo Ghana, als u de compensatie natuurlijk zelf niet nodig heeft! Alle opbrengsten van deze actie gaan naar het Studiefonds. Daarmee ondersteunen we kinderen en jongeren om naar school te gaan en ten minste het middelbaar onderwijs met een diploma af te ronden. Met een bedrag van 380 euro kan een kind in Ghana al gauw een klein jaar naar school. Doe je ook mee?

In Ghana hoeft de verwarming niet aan, maar de stijgende kosten van energie (brandstof), voedsel en andere levensmiddelen zijn levensgroot. Daar komt in Ghana het probleem van een instabiele wisselkoers bij, waardoor geïmporteerde producten inmiddels bijna onbetaalbaar zijn geworden. Binnen onze projecten merken we bijna wekelijks dat de prijzen van producten omhoog zijn gegaan.

Voor kinderen en families die op straat leven en iedere dag maar moeten afwachten hoeveel geld ze aan het eind van de dag verdiend hebben, is er niet op te vechten tegen de prijsstijgingen. Daarom doen we deze oproep.

Als je de energiecompensatie van de komende 2 maanden niet nodig hebt, kunt je hiermee een verschil maken door dit te doneren aan Adamfo Ghana. Zo komt het geld direct terecht bij de mensen die het ’t hardst nodig hebben.

Alle opbrengsten van deze actie gaan naar het Studiefonds. Daarmee ondersteunen we kinderen en jongeren om naar school te gaan en ten minste het middelbaar onderwijs met een diploma af te ronden. Met een bedrag van 380 euro kan een kind in Ghana al gauw een klein jaar naar school. Doe je ook mee?