Edem woont in Kumasi en is zoon van een alleenstaande moeder. Zijn vader heeft hij nooit gezien. Hij is een van de jongeren die we al jaren kennen. We ondersteunden hem om zijn Senior High School af te ronden. Hij haalde vorig jaar zijn diploma met daarbij een van de beste resultaten die onze Studiefonds-scholieren ooit hebben behaald: op 7 vakken een A (Excellent, een 9/ 10 in Nederland), op 2 vakken een B (Very Good, een 8 in Nederland), en op 1 vak een C (Credit, een 7 in Nederland).

Edem werd dan ook met succes toegelaten tot de Bachelor-opleiding Physician Assistantship aan de universiteit van Kumasi (KNUST). Zijn moeder en hijzelf werkten zich een slag in de rondte om voor het eerste jaar het schoolgeld te betalen, en dat lukte.

Halverwege dit jaar stierf zijn moeder. Ze was een tijdlang ziek en verlamd, de behandeling kwam te laat. Edem is kapot van haar overlijden, worstelt om studie en bijbaan te combineren en is nu ook mede-verantwoordelijk voor het onderhoud van zijn jongere broers en zusjes.

We willen hem graag helpen door de kosten van schoolgeld en boeken op ons te nemen. Daarvoor is dit jaar ong. 350 euro nodig. Wil jij een bijdrage doen? Klik dan op de knop hieronder.

Liever op een andere manier geld geven? Kijk dan op onze doneerpagina.