1 day ago

Adamfo Ghana

Al meer dan 7000 mondkapjes gemaakt door de trainees in het beroeps trainingscentrum in Kumasi. Super!

Already over 7000 mouth masks have been produced by the trainees at the Vocational Training Centre in Kumasi. And counting!

www.adamfoghana.com/index.php/catering-for-the-community/
#cateringforthecommunity #freefacemasksforthevulnerable #theonlywayoutistogether #COVID19 #ghana
See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Adamfo Ghana

Op 1 juni vieren we de Internationale Dag ter Bescherming van Kinderen! Van oudsher geven de ouders hun kinderen op deze feestdag kado’s of gaan ze samen iets leuks doen. Voor straatkinderen ligt dat ietsje anders. Daarom lanceren we deze actie, met als doel om 50 jonge straatmeisjes in Kumasi van de straat te helpen, terug naar een veilige thuisomgeving waar ze een beroepstraining naar keuze volgen. Geef een straatmeisje in Kumasi het kado van haar leven! Dit kun je geven:

> Haar reiskosten. Hiermee kan ze de straat verlaten en terug naar haar familie of lokale gemeenschap. Met 25 euro geef je haar een veilige thuissituatie.
> Haar trainingsmaterialen. Dit kan zijn een naaimachine, weefgetouw of kapster spullen. Met 50 euro geef je de materialen die ze nodig heeft om een beroepstraining te volgen.
> Haar training fee. Hiermee wordt de lokale ondernemer gecompenseert voor de training die het meisje krijgt. Na afronding van deze leer-werk training zijn de meisjes in staat een zelfstandig en duurzaam inkomen te verdienen. Met 100 euro geef je een straatmeisje dus het kado van haar leven!

Hoe kun je helpen? Geef direct via: www.adamfoghana.com/index.php/een-toekomst-van-de-straat/

We realiseren ons dat onze trouwe supporters ons al enorm geholpen hebben met de noodhulp-actie Leave NO ONE Behind! Dus alle begrip als je deze actie even voorbij laat gaan. Maar wil je ons wel helpen door dit bericht te DELEN? Zo ver en zo breed mogelijk. Dat heel Nederland dit mag zien!
See MoreSee Less

View on Facebook

Support us

Wil je ons werk steunen?
Doneer veilig online via Ideal.
Heel erg bedankt!

Will you support us?
You can donate through PayPal.
Thank you so much!

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail