Doorbreek de vicieuze cirkel van armoede voorgoed.

Met onze Kerstactie hopen we 1000 euro in te zamelen, waarmee we 3 veelbelovende jongeren de fantastische kans kunnen geven om naar de universiteit te gaan. Een van hen is Edem. Lees zijn verhaal hier.

Je leest het goed: voor iets meer dan 350 euro per jaar, kan een jongere in Ghana een jaar naar het hoger onderwijs. We steunen nu 7 jongeren voor het hoger onderwijs. Dat aantal willen we naar 10 brengen, en daarvoor hebben we 1000 euro nodig.

Ieder bedrag is enorm welkom! Doe je mee? Klik dan op de knop, of scan de QR-code:

Liever op een andere manier geld geven? Kijk dan op onze doneerpagina.

Alle opbrengsten van deze actie gaan naar het Studiefonds. Daarmee ondersteunen we jaarlijks 60 kinderen om naar de middelbare school te gaan en dit met een diploma af te ronden. Daarnaast financieren we het schoolgeld van het hoger onderwijs van enkele veelbelovende jongeren. Deze jongeren kennen we al langere tijd, en ondersteunden we tijdens hun middelbare school. Omdat zij met uitzonderlijk hoge cijfers hun middelbare schooldiploma haalden, willen we hen de kans geven om door te studeren. Het gaat om jongeren die de eerste zijn van hun familie die deze kans krijgen. Wiens familie al jarenlang vastzit in de vicieuze cirkel van armoede, en die met een gestudeerde dochter of zoon een enorme kans krijgen om voorgoed uit deze cirkel te breken.

We steunen nu 7 jongeren voor het hoger onderwijs. Dat aantal willen we naar 10 brengen, en daarvoor hebben we 1000 euro nodig. Je leest het goed: voor iets meer dan 350 euro per jaar, kan een jongere een jaar naar het hoger onderwijs.

Ieder bedrag is enorm welkom! Doe je mee? Klik dan op de knop, of scan de QR-code:

Alle opbrengsten van deze actie gaan naar het Studiefonds. Met een bedrag van 350 euro kan een jongere in Ghana een heel jaar naar de universiteit. Maar ieder bedrag is natuurlijk enorm welkom!