Kerstactie 2020: Impact door Ondernemen

“My dream is to start my own business as a dress maker. One day I will have my own shop and I will inspire other girls to change their story and train them to become skilled entrepreneurs themselves.”

Ama is één van de voormalig straatmeisjes die, na een tweejarig trainingsprogramma, recent de nationale examens tot kledingmaakster succesvol heeft afgelegd. Nu wil ze aan het werk. Steun haar en doe mee!

Geef aan kerstactie ‘Impact door Ondernemen’.

Doel is om een leerbedrijf te bouwen op het terrein van het Vocational Training Centre in Kumasi, waar recent afgestudeerden van het VTC leren wat nodig is om een succesvolle onderneming te runnen; ze bouwen een klantenkring op, doen waardevolle werkervaring op, werken aan een bedrijfsstrategie en verdienen een zelfstandig inkomen. Ook biedt het leerbedrijf een veilige plek voor nieuwe trainees van het VTC om de dagelijkse praktijk van de verschillende beroepen te leren kennen. Tot slot, genereert het leerbedrijf inkomsten; 80% van de gegenereerde inkomsten gaat rechtstreeks naar de dames die in de unit werken, terwijl de resterende 20% gebruikt wordt voor onderhoud en trainingskosten binnen het VTC.

Klinkt goed toch? Wilde Ganzen vindt dat ook en steunt dit project. Zij geven 50% bovenop elke donatie die wij binnenkrijgen. Jouw gift is dus nog meer waard dan je denkt!

We hebben al een paar mooie donaties binnen maar nog niet genoeg om de bouw te kunnen beginnen. Help jij mee?

STEUN ONZE KERSTACTIE: Impact door Ondernemen!


Stichting Adamfo Ghana is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Jouw donatie  is dus aftrekbaar van de belasting. Meer informatie hierover kun je vinden op ww.belastingdienst.nl.