Startpakketten voor 12 jonge dames om een eigen onderneming te starten

Bij het Yaakoro Youth Development Centre studeren deze maand 12 jongedames af! Ze hebben met succes de nationale examens voor het vak van kledingmaakster of weefster gemaakt. Super knap. Hoe leuk zou het zijn om hen rond kerstmis te verassen met startpakketten met de nodige materialen en machines om aan het werk te gaan?!

We hopen de komende periode zoveel mogelijk bij elkaar te sparen om dit mogelijk te maken. Doe jij mee? Kies hier wat je wilt geven:

Bij het Yaakoro Youth Development Centre studeren deze maand 12 jongedames af. Ze hebben met succes de nationale examens voor het vak van kledingmaakster of weefster gemaakt. De dames zijn goed opgeleid en kijken ernaar uit om hun plekje in de maatschappij te vinden en aan het werk te gaan. Ze hebben alleen niet het startkapitaal dat nodig is om een eigen bedrijfje op te zetten.

Hoe leuk zou het zijn om deze meisjes voor de kerst een startpakket te geven?!

In zo’n pakket zit voor de kledingmaaksters bijvoorbeeld een naaimachine, naaimaterialen en een strijkijzer, maar ook geld voor een werktafel. Voor de weefsters gaat het om een weefgetouw, weef-ramen, klossen, en andere materialen. Hiermee kunnen de dames als zelfstandig ondernemers aan de slag, zonder zich eerst in de schulden te moeten steken.

De komende tijd zamelen we zoveel mogelijk geld in om de pakketten te kunnen kopen. Doe mee en geef deze dames een onvergetelijke kerst!