Osei studeert aan de Kumasi Technical University. Hij stond er als kind al op jonge leeftijd alleen voor en leefde vier jaar lang op straat.

Ik voelde me eigenlijk altijd onveilig. ‘S nachts lagen we voor een winkel te slapen, dan gooide iemand een emmer water over ons heen en eiste dat we geld betaalden voor het slapen op zijn stoep. Er waren nachten dat ik nauwelijks sliep‘.

Osei spreekt voor de nationale TV in Ghana over zijn ervaringen als kind op straat. Dit om meer bewustzijn te creeren onder de bevolking, in het kader van Internationale Dag voor Straatkinderen 2017.

Uiteindelijk kwam hij in contact met medewerkers van Street Children Project en ging met studiefinanciering naar de middelbare school (kostschool). Nu studeert hij full-time en werkt in de avonduren en weekenden in verschillende bijbaantjes. Met dit werk kan hij net zijn levensonderhoud betalen. De kosten van zijn schoolgeld en studiematerialen worden vanuit ons Studiefonds betaald. Osei heeft grote plannen voor de toekomst. Zijn droom is om een eigen bouwbedrijf op te zetten, een van de grootsten in Ghana te worden, en dan andere straatjongeren bij hem in de leer te nemen. Of om een nachtopvang voor straatkinderen te bouwen. En waarom niet? Hij heeft het doorzettingsvermogen, de ondernemersgeest en de passie om iets groots te bereiken. The sky is the limit. Nu eerst dat diploma!

Wil jij Osei sponsoren zodat hij zijn opleiding volledig kan afronden? Je kunt een eenmalige gift doen of met een maandelijks bedrag sponsoren. Maandelijkse donoren krijgen elk kwartaal een persoonlijke update toegestuurd. Meld je hier aan!


Support us

Wil je ons werk steunen?
Doneer veilig online via Ideal.
Heel erg bedankt!

Will you support us?
You can donate through PayPal.
Thank you so much!

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail