Eric op bezoek bij een middelbare school om te vertellen over zijn ervaringen en leerlingen te motiveren om vooral naar school te blijven gaan

Eric studeert Administration Accounting (Bachelor of Science) aan de University of Education Winneba. Hij studeert part-time en volgt daarom avond-lessen. Overdag werkt hij bij onze partner Street Children Project en helpt daar met allerlei verschillende werkzaamheden. Hiervoor krijgt hij een vergoeding waarmee hij zijn levensonderhoud en studiematerialen kan betalen. De kosten van zijn schoolgeld worden vanuit ons Studiefonds betaald. Eric komt uit een arme familie, hij woont met zijn oma en zusje in een kamer die ze huren van een kennis. Hij is enorm gemotiveerd om iets van zijn leven te maken, werkt lange dagen en studeert vaak tot diep in de nacht. Dat hij een goed stel hersenen heeft uit zich wel in de cijfers die hij haalt. Hieronder een overzicht van zijn eerste resultaten:

Vergelijking met Nederlandse cijfers:
A is gelijk aan een 8.5 of hoger
B+ is gelijk aan een 7.5/8


Wil jij Eric sponsoren zodat hij zijn Bachelor volledig kan afronden? Je kunt een eenmalige gift doen of met een maandelijks bedrag sponsoren. Maandelijkse donoren krijgen elk kwartaal een persoonlijke update toegestuurd. Meld je hier aan!


Support us

Wil je ons werk steunen?
Doneer veilig online via Ideal.
Heel erg bedankt!

Will you support us?
You can donate through PayPal.
Thank you so much!

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail